Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Μια από τις τελευταίες μέρες την αφιερώσαμε στη γνωριμία του 10ου  Δημοτικού Σχολείου που είναι ακριβώς απέναντι από το νηπιαγωγείο μας και τα περισσότερα μεγάλα παιδιά μας θα συνεχίσουν εκεί.

Μας υποδέχτηκε η δασκάλα της πρώτης τάξης μαζί με τα περσινά μας παιδιά! Καθίσαμε στα θρανία και παρατηρήσαμε την τάξη γύρω μας.Τα παιδιά αναγνώρισαν κάποια γράμματα στους πίνακες και κάποια τόλμησαν να διαβάσουν και λέξεις. Παρακολουθήσαμε ένα μάθημα για τους ήχους από την Μελέτη Περιβάλλοντος.Είδαμε και ακούσαμε κρουστά μουσικά όργανα, τραγουδήσαμε όλοι μαζί γνωστά τραγουδάκια.
Αφού χαρίσαμε  τις εργασίες που έκαναν τα παιδιά του νηπιαγωγείου για το σχολείο όπως το ονειρεύονται ακολούθησε η ξενάγηση στους χώρους του σχολείου.Τα παιδιά μας πέρασαν πολύ όμορφα και  ανυπομονούν να ρθει ο Σετέμβρης να πάνε στο Δημοτικό Σχολείο.Το πιο ευχάριστο γι΄αυτά είναι που εκεί θα  κάνουν περισσότερα διαλείμματα!
Ευχαριστούμε το διευθυντή του σχολείου Γιαννάκη Κωνσταντίνο και τη δασκάλα της πρώτης τάξης που μας υποδέχτηκε  Ελεάννα Τσάτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου